Bestelling proefverpakkingen plaatsen | Dansac BE

Bestelling afronden

Vul uw adresgegevens in, dan sturen we de gratis monsters direct naar u toe.

Customer Information
Receptbestand (optioneel)
 • Om aan uw aanvraag voor een monster te kunnen voldoen, vragen wij u een kopie van uw recept te uploaden.
PRIVACYVERKLARING
 • PRIVACYVERKLARING

  Toestemmingstaal voor aanvragen stalen:

  Door te klikken op onderstaande knop “ja, ik geef toestemming”, verklaar ik dat ik toestemming geef aan Hollister France Inc. (Belgian Branch), alsook de onder de groep vallende bedrijven (zie hier), de persoonlijke informatie die ik verstrek voor het/de volgende doel(einden) te verzamelen, verwerken en gebruiken
  (klik op alle die van toepassing zijn):

  • mij het/de productstalen te leveren dat/die ik heb aangevraagd

   OPMERKING: dit vakje moet worden gecontroleerd om uw verzoek om monsters te verwerken


  • contact met mij op te nemen voor de follow-up van het/de productstalen dat/die ik heb aangevraagd
  • mij informatie te verstrekken over Dansac en zijn producten en diensten

  U kunt contact met mij opnemen via (klik op alle die van toepassing zijn):

  • no telefoon
  • e-mail
  • no reguliere post

  Ik begrijp dat de persoonlijke informatie die ik heb verstrekt gevoelige informatie kan bevatten over mijn gezondheid, waaronder details over mijn medische staat en verzorging. Ik begrijp dat ik vrijwillig toestemming geef en dat deze niet vereist is om contact op te kunnen nemen met Hollister. Maar ik ben mij ervan bewust dat voor het voldoen aan bepaalde verzoeken zoals het leveren van productstalen of het geven van advies betreffende de producten waar ik behoeft aan heb, onmogelijk zijn als ik geen toestemming geef voor het verwerken van mijn persoonlijke en gevoelige informatie.

  Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken door Compliance.Belgium@Hollister.com .Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect (d.w.z. de intrekking van mijn toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de gegevensverwerking en openbaarmakingen van gegevens voordat de intrekking plaatsvond).

  Ga voor meer informatie over het privacybeleid van Hollister naar.


De hierin weergegeven informatie is geen medisch advies en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van uw eigen arts of andere zorgverlener. Deze informatie is niet bedoeld om te worden geraadpleegd bij een medisch noodgeval. Bij een medisch noodgeval dient u te allen tijde persoonlijke medische hulp in te schakelen.