TRE Seal | Dansac BE

Dansac TRE Ring

Dansac Ring Seal is meer dan alleen een afdichting: de Dansac TRE-ring is ontworpen met drie beschermingsniveaus die een gezonde huid op een natuurlijke manier gezond helpen te houden.

De unieke pH-buffer van de Dansac TRE-ring helpt om de huid op een natuurlijke manier gezond te houden. Door de pH van de huid op het juiste niveau te houden, kan de huid beter worden beschermd tegen de schadelijke enzymen in stomavocht.

De spijsverteringsenzymen in stomavocht breken huidcellen af. Deze enzymen gedijen met name goed in een pH-neutrale omgeving. Als deze enzymen in aanraking komen met een gezonde huid, die altijd enigszins zuur is (pH 4-6), kan de pH van de huid verstoord raken waardoor de enzymen gemakkelijker huidcellen kunnen afbreken en op die manier voor huidirritatie kunnen zorgen.                        

De pH-buffer van de Dansac TRE-ring zorgt ervoor dat de pH van de normale, gezonde huid in stand wordt gehouden en dat spijsverteringsenzymen minder kans krijgen om actief te worden.

Dansac TRE-ring bevordert een huidvriendelijke omgeving door de omgeving ongeschikt te maken voor spijsverteringsenzymen.


TreSeal Packaging

De verstrekte informatie is geen medisch advies en is niet bedoeld als vervanging voor het advies van uw eigen arts of andere zorgverlener. Deze informatie mag niet worden gebruikt voor hulp bij medische noodsituaties. Als u een medische noodsituatie ervaart, schakel dan onmiddellijk een arts in.