Dansac About Us Hero Image Stoma Skin Soul

Over ons


Onze missie

Samen werken aan een beter leven met een stoma.

Dansac werkt samen met hulpverleners en stomadragers aan steeds betere producten en services voor stomazorg. Zo dragen we bij aan een betere levenskwaliteit voor iedereen met een stoma.

Onze focus

Dansac staat voor stomaproducten die zekerheid, discretie en gebruiksgemak combineren. Daarnaast ontwikkelen we zelf informatie, educatiematerialen en hulpmiddelen die stomadragers helpen hun stoma te accepteren, goed te verzorgen en het maximale uit hun leven te halen.

We luisteren graag en goed naar de behoeften van onze klanten en hun zorgverleners,  omdat we daar onze producten en diensten nog verder door kunnen verbeteren.

Onze geschiedenis

Dansac staat al ruim 50 jaar voor innovatieve oplossingen op het gebied van stomamaterialen.

Dansac is in 1971 opgericht in Fredensborg, Denemarken en is onderdeel van de Hollister Incorporated-groep, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Libertyville, Illinois, VS.

Onze producten worden wereldwijd in meer dan dertig landen verkocht.

Onze waarden

Betrokken

Alles wat we doen, staat in het teken van onze klanten - zowel stomadragers als hun zorgverleners. Wij streven ernaar hen optimaal te helpen bij het te boven komen van de fysieke, sociale en psychologische gevolgen van een stomaoperatie en bij een volwaardig en zinvol leven met hun stoma.

Samen werken

Door onze nauwe samenwerking met onze klanten hebben we een goed begrip van hun behoeften en wensen. Samen vertalen we die kennis in steeds betere producten, informatie en diensten waarmee we zowel de stomadrager als de professionele zorgverleners ondersteunen.

Authentiek

In alles wat we doen en zeggen, zijn we trouw aan onszelf en onze missie. We hebben te maken met echte mensen, echte levens en echte stoma's. Het is onze verantwoordelijkheid om respectvol, oprecht en betrouwbaar te zijn, zowel intern als extern.

Dansac - gespecialiseerd in stomazorg