Dansac, update van de verklaring met betrekking tot de COVID-19 pandemie

  • 9/04/2020
  • Corporate

 

Gewaardeerde klanten en partners, we zijn er voor u.

De omstandigheden en behoeften in verband met de verspreiding van COVID-19 veranderen wereldwijd voortdurend en stellen ons allemaal voor unieke individuele uitdagingen. We delen uw bezorgdheid en staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw behoeften en uw vragen over producten. 

We willen graag de volgende informatie, waarvan we weten dat deze belangrijk voor u is, met u delen: 

  • Tijdens deze uitdagende tijden zijn we altijd volledig operationeel gebleven en hebben onze leveringen gewoon plaatsgevonden. 
  • We voorzien geen onderbrekingen in de leveringen in de toekomst en blijven voorraden aanleggen tot boven de normale operationele niveaus. 
  • Onze klantenserviceteams zijn in staat om ook van huis te werken en blijven beschikbaar om te reageren op uw behoeften en uw vragen over producten. 
  • Onze productiefaciliteiten in Denemarken, Ierland, Litouwen en de Verenigde Staten werken hard door om te kunnen voldoen aan de doorlopende leveringsbehoeften. We volgen de aanbevelingen van diverse instanties voor ziektebestrijding en -preventie in de VS en Europa en de richtlijnen van lokale overheden om de gezondheid van onze medewerkers die aan het werk zijn in onze faciliteiten en kantoren te beschermen. 

“De missie van ons bedrijf, gericht op het dienen van anderen, is van buitengewoon belang in tijden van crisis,” aldus V. George Maliekel, President en CEO van Hollister Incorporated. “Onze prioriteiten tijdens deze wereldwijde pandemie zijn tweeledig: goed zorgen voor onszelf, onze dierbaren en elkaar zodat we op onze beurt weer goed kunnen zorgen voor onze klanten die dagelijks op ons vertrouwen.” 

We blijven de omstandigheden rond COVID-19 nauw in de gaten houden en stellen u op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen, als dat nodig is.

Als u vragen of zorgen heeft, verzoeken we u contact op te nemen met ons plaatselijke klantenserviceteam via telefoonnummer 0800 3824111 of contact met ons op te nemen via info@dansac.nl